Månedens løber, november: Andreas Bock Bjørnsen

Årets næstsidste måned er stort set gået, og vi bevæger os nu ind i adventstiden. Men selv om julen står for døren og decembers mange gøremål truer med at sluge tid, svigter ungdomsudvalget og ungdomstrænerne ikke; der skal endnu engang findes en løber, der gennem måneden har gjort sig lidt ekstra bemærket på den ene eller anden måde. Og valget i denne måned blev faktisk ret nemt, idet vi har valgt en løber, der har været meget på banen – på flere måder.
Der er tale om Andreas Bock Bjørnsen, der tidligere – i april 2014 – er løbet med titlen som månedens ungdomsløber.
Dengang lød en del af begrundelsen: Andreas er meget seriøs omkring sine løb og har fået nogle flotte placeringer her den sidste måned. Han kommer altid til træningerne om mandagen, og ud over mandagstræningerne deltager han også i tirsdagstræninger, han tager til TC om onsdagen og til træningsløb om lørdagen – hvis der ikke lige er et stævne… Og ja, så selvfølgelig også styrketræning mandag aften! Altid glad, sød og positiv….

Og ikke meget har ændret sig siden da: Andreas har i dag samme seriøse tilgang til sporten – og det har båret frugt. Selv om han i foråret blev slået midlertidig tilbage i sin træning af kyssesyge, viste han sig som en løber, der ikke lader sig slå ud af modgang, og han kæmper bare videre. Og siden da er det stort set kun gået en vej for ham: fremad!
I september løb han banetest og præsenterede ved den lejlighed den bedste tid blandt juniorherrerne på 3000 meter. Dertil træner han meget systematisk og målrettet og forbereder sig seriøst til alle sine konkurrencer.
I lørdags stod han som initiativtager til og arrangør af klubmesterskab i tørtræning – en begivenhed, der samlede 15 deltagere i alle aldre. Her gav han flere prøver og eksempler på, hvordan man også ved tørtræning kan forbedre sin teknik og blive en bedre orienteringsløber. Dette initiativ viste også, at han er en god klubkammerat, der er et forbillede for de yngste. Hvem vil ikke gerne lytte, når en af Danmarks bedste juniorer laver en event for løbere fra 10 år og opad?
Andreas’ langvarige og systematiske indsats har nu også på et andet felt båret frugt, idet juniorlandsholdstræneren nu har udtaget ham til juniorlandsholdet. En flot cadeau til det seriøse arbejde Andreas lægger i sin træning og den indstilling, han lægger for dagen i sin tilgang til sporten.

Mange gange til lykke til Andreas med titlen…

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.