Månedens løber, oktober: Casper Blakskjær

Endnu en måned er gået (eller faktisk er der gået lidt længere tid) – og igen skulle ungdomsudvalget og ungdomstrænerne have lagt hovederne i blød for at finde en løber, der gennem måneden har gjort sig lidt ekstra bemærket på den ene eller anden måde. Egentlig skulle løberen allerede have været hædret sidste mandag – efter klubungdomsmesterskaberne, men her var han forhindret i at deltage; derfor denne lidt forsinkede hæder til Casper Blakskjær, der ellers er en fortravlet ung mand med træning mandag og onsdag og ungdomskursus her i weekenden.

“Casper gør det sjovt at være træner” – citat trænerne. “Fordi han altid er positiv, og man kan mærke, han bar vil være bedre til at løbe o-løb og derfor er god til at opsøge trænerne for at få at vide, hvordan han kan forbedre sig.”
Casper er en ret ny orienteringsløber, som kommer både mandag og onsdag til træning og er rykket meget hurtig fra begynderbanerne til de lette baner. Han har hurtigt valgt at deltage i konkurrencer og ture.
For blot en måned siden – på efterårsturen – løb han de lette baner helt selvstændigt i Norge og Sverige. Noget af en fin præstation af en løber, der er så ny i sporten. Og så vandt han både sin bane og sin klasse til DM-hold, og han bidrog på den måde på fornemmeste vis til den samlede PAN-sejr! Og så skal det tilføjes, at DM-hold på Sydfyn samtidig var hans første konkurrenceløb overhovedet.

Stor til lykke til Casper!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.