Skolemesterskab i orientering, 24. september

På onsdag, den 24. september, afvikler OK Pans ungdomsafdeling årets skolemesterskaber i orienteringsløb, som i år finder sted i Mindeparken med Mogens Finderup som ansvarlig arrangør. I år følger vi konceptet, som er udstukket af DOF, nemlig at eleverne deltager i to discipliner, et mangepostløb samt en sprintbane.
Til mangepostløbet er der udsat 20 poster, og elevernes opgave er så at finde så mange poster som muligt i løbet af 30 minutter. Denne del af arrangementet foregår i den sydligste del af Mindeparken, hvor der er strøet 20 poster ud i parken – med nænsom hånd.
Sprinten afvikles på en kort sprintbane på ca. 700 meter, der er udlagt i den nordligste del af parken. Posterne skal opsøges i den rigtige rækkefølge, og kontrolsystemet er Sport Ident, så eleverne har mulighed for af klippe “on the flow”. Der er der en præmie til hurtigste elev m/k på hvert klassetrin.
Så nu venter vi bare på, at en række glade børn fra byens skoler skal indtage Mindeparken på onsdag. Der er 6 skoler tilmeldt skolemesterskaberne – fordelt på 13 klasser.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.