Caroline Finderup på holdet til Junior European Cup

I dag er holdet til JEC – Junior European Cup – udtaget af juniorlandstræneren, Emil Bovién Thorsen, og efter et år sidste år uden deltagere fra OK PAN på holdet, er der i år blevet plads til en enkelt af OK PANs juniorløbere, Caroline Finderup, der ved denne lejlighed får sin anden opgave i landsholdsdragten.
JEC, der fungerer som det uofficielle EM for juniorer, afvikles i år i Lommel i Limburg-regionen i Belgien – øst for Antwerpen – fra 3.-5. oktober. Der konkurreres i disciplinerne sprint (i Lommel), langdistance (i Hechtel Eksel), inden der afsluttes med en stafet i Lommel Sahara. Alt i alt konkurrencer, der ikke finder sted i et område fjernt fra det, som løberne er bekendt med fra Danmark!
Junior European Cup er årets næststørste konkurrence for juniorlandsholdet, og der er deltagelse af alle de større orienteringsnationer. Der konkurreres i D/H 18 og D/H 20, og hver nation må stille med 6 løbere i hver af de 4 klasser, og netop derfor vil vores løbere opleve en hård og kvalificeret konkurrence.

Holdet til JEC er sat på baggrund af løbernes resultater i en række udtagelsesløb, hvoraf det sidste blev afviklet i den forgangne weekend ved DM på langdistancen i Munkebjerg ved Vejle. Holdene afspejler, at vi har at gøre med nogle stærke årgange, ikke mindst i D18-klassen, og der er udtaget 10 piger og 8 drenge til turen. I klassen D18, hvor der stilles med fuldt hold på 6 løbere, er der blevet plads til Caroline Finderup, der gennem hele året har vist fine takter, selv om hun (i samråd med juniorlandstræneren) valgte at stå over ved søndagens DM i bakkerne syd for Vejle Fjord.

Der er endvidere blevet plads til flere juniorer, der internationalt stiller op i PAN-dragten: Josefine Lind, Camilla Bevensee, Caroline Gjøtterup, Miri Thrane Ødum, Thomas Knudsen samt Magnus Dewett.

Alle løberne ønskes en god tur sydvest over til Belgien i begyndelsen af næste måned!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.