Juniorkursus med labyrint-sprint

I weekenden afholdt juniorlederne det – efterhånden – sædvanlige – novemberkursus for hele landets juniorløbere og som så ofte før var det Silkeborgområdet, der lagde jord til kurset. Ca. 75 løbere havde tilmeldt sig kurset, og de blev udfordret af de 4 ledere, der havde nok at se til de par døgn, kurset varede.
I år var der en ægte nyskabelse: en labyrintsprint i Labyrinthia, der ligger i Rodelund lige syd for Silkeborg. Her blev løberne udsat for en 155 meter lang bane med 13 poster gennem labyrinten på et kort, som Rasmus Djurhuus havde fremstillet til lejligheden. Rasmus havde også kreeret banen gennem labyrinten – som alle løberne fik lov til at bide skeer med. Vinder på banen blev Rasmus Thrane Hansen, der var på gæstevisit på kurset. Rasmus gennemførte banen i tiden 7:46 – hvilket svarer til en kilometertid på knap 48 minutter!!! Bedste juniorløber i tiden 8:25 blev Adam Krog Mathiasen fra Odense OK, mens Andreas Boesen, OK Roskilde, blev toer, 1 sekund langsommere.
Silas Frederik Thomsen, der blev treer, brugte 8:43.
Langsommeste løber brugte ca. 42 minutter om banen, hvilket giver en kilometertid på ca. 270 minutter (4½ time).
Hvis du klikker på kortet ovenover kan du få en stor udgave af kortet med banen. Prøv selv, om du kan finde det optimale vejvalg gennem labyrinten. Vær opmærksom på, at der fra A-A er en bro. Det samme gælder fra B-B, C-C og D-D.
Og forestil dig så, at du skal klare opgaven nede i labyrinten (man kan ikke se over “hækkene”) – og i løb!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.